Gå til hovedindhold

Søg job hos os

Synes du, at børn er de vigtigste i verden? Så bliv en af vores kolleger og vær med til at give børnene en tryg og udviklende barndom.

Børnene oplever både små og store fællesskaber. Her er et barn og en voksen helt fordybet i at lege med sand.
 • Læs op

Indhold

  I vores dagtilbud er vi en masse engagerede medarbejdere og ledere, og vi går med glæde på arbejde hver dag - den glæde vil vi gerne dele med dig.

  Vi vil gerne tage godt imod nyansatte, så i din første tid deltager du i et velkomstmøde, hvor dagtilbudslederen og sprogvejlederen fortæller om arbejdet i Møllevang Dagtilbud.

  Sådan søger du job hos os

  Vi er en del af Aarhus Kommune, hvor opslåede stillinger søges elektronisk.

  Find vores jobs på aarhus.dk/job

  Uopfordret

  Skriv til de pædagogiske ledere, hvis du gerne vil søge job uopfordret - send da en ansøgning og et CV.

  Find vores kontaktoplysninger under kontakt os.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Studerende hos os

  Vi tager gerne et medansvar for at uddanne fremtidens dygtige pædagoger.

  I vores dagtilbud har vi stor erfaring med at have studerende i praktik, og vi lægger vægt på, at du som studerende kommer til at afprøve mange forskellige ting. Vi er glade for at være med til at omsætte uddannelsens teori om arbejdet med børn til praksis ude i virkeligheden.

  Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker praktik i en af vores afdelinger. 

  Job i Aarhus Kommune

  Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med! 

  Denne film er lavet til nye medarbejdere. Her kan du se, hvordan vi hænger sammen med skolen, klubben, Børn og Unge og hele Aarhus Kommune.

  Sidst opdateret: 17. juni 2024